Bengt Kristoffersson Headhunter & CEO
Jag ser mig själv som en mycket erfaren och driven person med bred erfarenhet inom IT-branschen. Jag har haft roller som systemutvecklare, projektledare, managementkonsult, konsultchef, regionchef och VD, headhunter mfl. Under drygt 30 år har jag byggt upp ett mycket brett och stort kontaktnät, vilket  ger oss bred tillgång för hitta rätt kandidater att täcka era behov av IT-specialister och nya medarbetare.

+ 46 708 77 22 34
bengt@mindment.se
Linkedin

Måns Kristoffersson Rekryterare
Jag har arbetat i entreprenörsdrivna bolag i roller som COO, IT-Projektledare, Operations Manager, Content manager och jag ser mig som en driven operativ lagspelare som går igång på nya utmaningar, mänskliga möten och personlig utveckling. 
+ 46 73 506 44 37
mans@mindment.se
Linkedin

Linnea Kristoffersson Rekryterare & Researcher
Med min bakgrund som ägare till företag i Thailand har jag erfarenhet av utveckling inom affärs och karriärsvägar i globala nätverk. Med min erfarenhet av att arbeta som affärsförsäljare och frontdeskansvarig på hotell har jag träffat människor på ett professionellt sätt dagligen, som ger mig ett starkt förtroende i mitt nuvarande jobb som researcher och rekryterare.
+ 46 73 061 31 77
linnea@mindment.se
Linkedin